En blog til eleverne på Mediehøjskolen


Sushi 06.10.08
October 6, 2008, 10:32 pm
Filed under: Pernille

Felten idag førte til fantastiske butikker jeg ikke har besøgt i over et år. Ordning&Reda er altid et hit, Tegnecenteret (som mens jeg har været udenlands tilsyneladende har skiftet navn til Creas. Hvad sker der for det?! for så vidt jeg er orienteret ruller størstedelen af branchen med øjne når ord som “krea” og “kreativ” kommer på tale. Måske jeg har været udenlands for længe. Eller måske bare noget andet. Måske det var lidt mærkværdigt at pigerne i biksen ikke vidste så meget om deres produkter og kun kunne søge svarene i deres computer. Måske pigerne skulle lidt ud i felten. Men til gengæld blev man oplyst at Tegnecentret har ændret navn fordi de handler internationalt – med JAPAN (I Japan er det åbenbart svært at sige Tegnecentret). Men Japan – sushi, dét hænger sammen! Men dog ikke mere end at Tegncentret blot solgte deres varer til Japan, og så er jeg ude i eksport, og det er måske alligevel lidt for langt ude). Så videre gik turen til thai-butikken på Istedgade, som bød på bambusmåtte og spisepinde.. og ønsker om at købe alt andet i butikken.

Butikkerne førte til at huske at mærke efter på følesansen(!?), som måske kan blive en vigtig – og interessant – del af sushi-mappen. Videre førte følesansen til et studie i høre- og synssansen, som måske kan føre til eventuelle eksperimenter i morgendagens program. Ligeledes skal Julies kontor i morgen måske udforskes mht. Kitty dukker og andet asiatisk plastic (not)fantastic. Har hørt hun er ude i felten……

Indenfor førte dagens sushi til farver, origami som i “jeg-har-lige-en-halv-time-så-jeg-folder-lige-en-fugl”, men det er vist ikke så nemt som man lige tror, selvom man kalder sig selv krea (!!) samt post-it´s med alt lige fra H.C. Andersen som er den mest kendte dansker i Japan, ris & bryllup, Bonsai-træ og dermed et flashback til “wax on wax off”, kirsebærblomster og alt andet der handler om Japan blahblahblah. Vil gerne have Japan ud af hovedet snarest muligt.

Hey Sophus hvornår tager du på Diamanten i morgen??

Dagens fangst: Sushi colours–>

Dagens arbejdsrod–>

(som er lidt sløret at se på, lidt diffus måske, men så er der da noget der passer lidt sammen i dette projekt)

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: